Предшколска установа
НАША ЧАРОЛИЈА

Сигурност Вашег детета је наш приоритет.

Предшколска установа
„НАША ЧАРОЛИЈА“, Нови Сад

Предшколска установа Наша чаролија налази се у мирном делу Новог Насеља, у објекту који је грађен по принципу „паметне куће“, те задовољава највише енергетско ефикасне стандарде. Зато што је сигурност Вашег детета наш приоритет објекат је обезбеђен камерама око објекта, али и у свакој појединачној просторији унутра.

Наша мисија је да пружимо изузетну бригу за свако дете, подстичући њихов интелектуални, социјални, физички и морални развој у прилагођеном окружењу.

Године развоја детета јесу битне!

Верујемо да је потребно савладати основне вештине до шесте године како би деца успела да изграде продуктиван лични и академски живот док постају независни мислиоци. Зато заједно развијамо едукативне, комуникационе, емоционалне и интерперсоналне вештине. Деци пружамо безбедно окружење које перфектно задовољава све њихове потребе и интересовања.

Наш тим чини одабрана група искусних васпитача и сарадника, кључ су нашег програма. Они вреднују могућност утицаја на живот Вашег детета и обезбеђују им сигурну негу у прилагођеном окружењу за свако дете. Заједно расту И развијају се сваки дан. Имају ентузијазам за учење и доказано знање у развоју и образовном процесу сваког детета, чиме им помажу да створе јаку основу за даљи развој и учење.