Предшколска установа
НАША ЧАРОЛИЈА

Сигурност Вашег детета је наш приоритет.

Ми смо предшколска установа чији су програми и принципи пословања засновани на традиционалним вредностима нашег поднебља.

Предшколска установа
„НАША ЧАРОЛИЈА“

Када би нас питали да одредимо шта је редоследно најважније за правилан раст и развој малишана, нама би све било наведено под бројем један. Свему придајемо подједнак значај. Неопходно је и подједнако важно да наши најмлађи буду у исто време безбедни, сити, да имају квалитетан и неометан дневни сан, али и да довољно времена проводе на свежем ваздуху. Локација Предшколске установе „Наша чаролија“ је ушушкана у срцу Новог насеља од градске вреве и гужве и препуна зеленила и украсног биља. Поседујемо 500 квадратних метара травнатог дворишног простора у коме наша дечица бораве свакодневно, у свим атмосферским условима.

Naša Čarolija

Када знате како, време проведено напољу док пада киша или снег може бити сјајан савезник у учењу и игри.
Ми смо једина предшколска установа у којој деца већи део дана проводе на свежем ваздуху.
Током топлијих месеци, на свежем ваздуху обављамо већи број активности и развијамо свест малишана о екологији кроз низ заједнички осмишљених активности.
Деца уче из непосредних примера у породици, вртићу, школи и окружењу и зато се свакодневно трудимо да их учимо да обраћају пажњу и на најситније детаље и да воде рачуна како o себи и o својим најдражима, тако и о својој околини.
„Наша чаролија“ је предшколска установа која негује традиционалне вредности, не занемарујући време у ком живимо и време које нам тек предстоји. Ми немамо идеологију да мењамо свет. Ми развијамо и надограђујемо свест наших генерација малишана, како би они сутра својим примером утицали на неке нове генерације.
Породица са здравим међусобним и међуљудским односима је основна ћелија сваког друштва, зато ми овај посао радимо и живимо породично. Свих шест чланова нашег домаћинства укључено је у константан раст и развој „Наше чаролије.“

ПАРТНЕРИ СА КОЈИМА САРАЂУЈЕМО
КАД ПРУЖАТЕ КВАЛИТЕТ, ТРАЖИТЕ КВАЛИТЕТ!

Како да дођете до нас

Назив: Предшколска установа „НАША ЧАРОЛИЈА“
Адреса: Ложионичка 39, Ново Насеље
Пошта: 21100 НОВИ САД

Naša Čarolija Sobica za igru

ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА КОНТАКТИРАЈТЕ НАС